Sazinieties ar mums

Tel: + 86-20-81716752

Fakss: + 86-20-86519325

Mob: +8613533180895

E-pasts:Cathy001@gdbahe.com

Pievienot: Ēka 51, 1850 Chuangyi dārza Nr. 200 East Fangcun Avenue, Liwan rajons, Guangzhou, Ķīna

Mājas > Jaunumi > Saturs
Nanchang Xili Centre mūsdienu biznesa ēka Aug 20, 2018


xili-centre-architecture.jpg


Nanchang xili centrs, kas atrodas centrālajā CBD upes krastā, kas atrodas Chaoyang pilsētas centrā, atrodas blakus Guangjiang upei rietumos, saskaroties ar honggu pludmales centra pasaules debesskrāpļa torni pāri upei un blakus Chaoyang tiltam, kas atrodas pie Tilta "tilta tornis", ar pilsētas pienākumu pārstāvēt Binjiangas biznesa rajonu un izveidot jaunās pilsētas Chaoyang ieeju. Kā jauns orientieris, tā pārmanto nančanga pilsētas kontekstu un noved pie nančanga nākotnes.


xili-centre-business-building.jpg


Landmark arhitektūra, kā orientieris kosmosa mezglam un pilsētas vizuālajam magnētam, ir jābūt pazemīgai un draudzīgai pilsētas un apkārtējās vides labā, kā arī integrēties ar pilsētu dabiski un dzīvot harmonijā, vienlaikus ievērojot izcilību. Ganjiang upes krasta stāvoklis, nanchang-nanchang xinli centra jaunais komerciālais orientieris, tianhua pilnā procesa dizains, parāda izcilas dizaina un austrumu gudrības estētisko vērtību, kā arī atspoguļo orientiera un konteksta, arhitektūras izskatu un funkciju un pilsēta, forma un funkcija.


xili-centre-aluminum-veneer-canopy.jpg


Nanchang xili centra tornis, tieši nolaižoties, bez svārki. Ēkas dibena konstrukcija ņem vērā ēkas vispārējo izvietojumu un augstumu. Trīsdimensiju liektās intensīvās lietusgāzes Peng, kas ir proporcionālas 200 m torņa tilpumam, kura augstums pārsniedz 80 m, 13 m augstākajā punktā un 6 m zemākajā punktā, izskatās kā lepša lente no zemes un ir ļoti dinamiska, kas atspoguļo tornis un dinamiskas apakšējās telpas izveide.


xili-centre-aluminum-cladding-ceiling-system.jpg


Lai sasniegtu vienotas kolonādes efektu, strukturālais dizaineris izmantoja divas mazas tērauda kolonnas, lai izveidotu vienas kolonnas efektu. Saskaņā ar optimālo atstarpes efektu tika pieņemtas 6 kolonnu plāna grupas. Lai sasniegtu vainagu virsmas efektu un pakāpenisku izmēru maiņu, struktūras dizaineris izmantoja iekšējo skeletu formu, lai vispirms veiktu staru, un pēc tam, lai veiktu plāksni ārpus sijas, kas pilnīgi saprata "air streamer".


xili-centre-aluminum-cladding-canopy.jpg


Smagā lietus nojume pakāpeniski paceļas no virsmas, un izliektais jumts kļūst par perfektu pāreju starp ēku un zemi, ar dinamisko spēku, kas atbilst fasādei un ainavai. Smagais lietus nojumes atrisina ieejas un izejas funkcionālās prasības, kā arī nodrošina netraucētu uguns gredzenu. Tajā pašā laikā tas apvieno drenāžu un apgaismojumu mezgla dizainā. Racionalizētajai formai ir laba vadītspēja, kas atbalsojas ap tā apļa aploksnes dinamisko spēku. Nanchang xinli centra pirmā stāva platība apvienojumā ar ainavu dizainu, parādot draudzīgu atvērtu attieksmi pret pilsētu